BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, October 25, 2010

nop auto cad..but,auto bad....


segale bencane dan bahane yg akan berlaku ari ni telah digambarkan bermula dr aku bukak kelopak mate pade waktu pg lg......bukak je mate,kul 8.10..klas 8.30...kire lwt la 2..bese kul 8.00 tuh da siap2....masuk bilik air,then menjalankan proses perkumuhan ape yg patut kt tandas..fuh....lega...kah3...(p/s:ni bukan blog for lucah story,so jgn pk bukan2)...pastu masuk tmpt shower,terkesima gua bile air kt shower x kuar...menyirap..name je international uni,tp air pon x ckop....tp disebabkan diri ini seorg yg mementgkan 3k(kebersihan.kekemasan,keselamatan) bak kate cg zul,iaitu seorg gpk hem yg berjaye di sbpi pekan,ana mandi la jugak kt tmpt basuh baju...................................................................................

siap je mndi,da pukul 8.30 am.........tp rilek lg..nk gopoh ape....sebab mmg slalu lwt pon..hahaha...tibe2 aku  terpandg kotak yg ader gmbr datuk tua uban putih,dan ade terteranye tulisan KFC di satu sudut bilik,aku pon melangkah ke arahnye dgn harapan muge2 isi kndungn nye ade la lg....bukak2,ade coeslaw(ejaan die aku x kompem sngt sebab aku jrg gune dlm essay dulu2),kentang putar dan roti yg berbentuk segi empat tepat......cium punye cium,coeslaw da basi,tp kentg putar elok lg,so dgn perasaan penuh damai,aku cubit2 roti tuh cicah dgn kentang putar tersebut.....owh,lupe lak,KFC tuh rumet aku yg beli smlm,die cerita mase aku tga makan...ayam die da tibai,tggl aksesori je....fes time aku bekfes duk kt uia ni b4 g klas...siap makan,jam 8.45am....ok,bile da pastikan yg aku da mencapai tahap 3k yg memuaskan,capai helmet,beg,n knci moto trus begerak ke garaj bawah blok......

kul 9.00 am....smpi ke tmpt parking kuliah of engineerg....so,bergeraklah menuju ke computer lab level 3 utk mengikuti klas drawing....stelah mengharungi ank tgge yg byk,smpilah aku ke klas dgn tidak ade rase bersalah pon even sebesar amoeba...sory,sape yg x blaja bio n lembab cendawan,mmg x tahu ape itu amoeba..cari sendiri...ni assgmnt utk korg....so,bile aku tolak je daun pintu,suasana sunyi sepi,lecturer duduk atas kerusi die kt dpn..dlm ati,aku bermonolog sorg2.."asal kelas mcm rmi je yg dtg ari ni,da 2 pulak seme org kusyuk ngadap pc,ini bukan suasana yg spt slalu"....so,selpas aku amek sit dpn skali,tnye member kt baris blkg,"korg wat ape tuh,ade ape ari ni??"..member pon jwb"ade kuiz cad"...perhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....kuiz cad???wat the hell??knape aku xtaw???da la lbeh stgah jam lewat..bnde ni klaw ikut pnglmn aku lpas2,bg aku mase dua ari pon blom tentu siap...ni tggl dua jam lbeh je lg...btol kate org tua dulu2,malang x berbau...aku xdpt bau pon mlg yg akan menimpa....

kul 11.30.....times up....tp sebab lecturer baek,cute,handsome(buat fes time nye aku puji beliau)..die bg mase smpi kul 5pm utk submit...keje x siap lg..aku kua g lunch kejap...mkn pon x feeling sebab tergesa gesa...pas mkn,masuk lab blk,ingt nk smbg...tp ade pmpn lak duk kt pc aku td...namun,x jd maslah sebab keje td aku save dlm pendrive..haha..bijak x bijak nye ko syuk....duk pc laen,masuk pendrive,bukak file keje td....tuttt....error....the file cannot open....ape punye malang la ari ni...ari besday sultan pahang,ari malang bg aku..huhuhu..nk g pc aku td 2,ade pmpn lak..rmi lak 2..kompen aku xkn g punyer.....bkn segan,tp menjage batas2 pergaulan....msti bgge ustaz,ustazah aku kt skul dlu kalau taw aku ni mcm ni..nk xnk,dlm bhse arab nye die pggl,"la budda"means tidak mesti tidak,aku kene la starting dr awl.....huhu~naseb badan...

di pendekkan story,jam da dkt kul 2pm....keje aku da siap half....pehh..bgge bukan kepalang aku.....oleh sebab kul 2pm nnt ade klas nk gune lab 2 utk final cad exam,aku terpakse la blah...aku save keje yg half tuh dgn penuh cermat,tekun utk mengelakkan error dalam external member,then pulang menuju ke hostel...smpi jek,x balik blk dulu,trus g blk member utk smbg buat keje td...kuiz pon da mcm bukan kuiz da..siap bwk blk hostel lg....buat punye buat,smpi part yg last.....................................xtaw nk ckp mcm mne..gini r lebeh kurg,part yg last tu xleh buat sebab member aku ckp,laptop die gune software yg trial punye....aku pon meng iyekan je la..ntah btol ntah x,tp yg pasti keje aku xkn siap kalau aku x kembali semula kt computer lab td tuh..poblem nyer,diorg abes exam dlm tuh kul 5...aku lak kene submit b4 5pm....my heart bagai ditusuk seludang.....tension,hampe,happy,hungry,angry seme ade....

pk punyer pk,member aku suruh print je yg diorg buat...antar je bnde same.....nk wat cmne lg,aku pon mlas da nk g cari pc laen yg ade softare menatang cad tuh,aku pon print yg diorg punyer..siap!!!dlm mase beberape mnt jek....kitowg pon submit la keje tuh kt blk die....keje aku yg terbengkalai td tuh aku simpn utk dijadikan sempadan pade mase akan dtg..sbg azimat yg bergune...kerana ia akan mengingatkan aku bahawasenye separuh dr hari siang aku penuh dgn sia2..sebab,last2 aku submit keje org gak....wah,da mcm ayat komsas sehijau warna daun da ni......so,da settle seme...gua pon baru r balik blk....semayg zohor,ngadap laptop,hupdate blog.....bgus gak seme ni jd act,klaw x,xde la aku hupdate blog aku......thanks to auto cad n auto bad coz memberikan aku seribu satu idea utk ditulis dlm MAGICAL PSYCHOLOGY ni.......





4 komen mengomen:

KABAKOGA said...

wokeh2,
sabor banyok..
layan Maher Zain pun dakpe

pAIzSyUK iSBuRn said...

arun,amek drawing dop sem ni?

Nurhidayah Erlyna~ said...

haha...sengal la entri ko ni...

pAIzSyUK iSBuRn said...

elyn:hehe..nape lak...sedek kot..huhu