BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, December 12, 2010

harapan dan ramalan.....

sebulan cuti,sebulan jugak x hupdate blog..........
tomorrow,2nd sem bermula....dgn penuh ketidaksediaan sama ade dr segi fizikal atau mental....belom pon puas ku menatap kediamanku,uia sudah melambai lambai memanggil..huhu....

smpi2 nk smyg magrib,air kt tmpt shower dah xde...fes day da mcm ni...mmg la ase nk ponteng je sok..hahaha...xleh2,result da terbukti hancus sem lpas...spe x bengang,mlm fes da kene mandi atas lubang jamban...aku rela x mndi....hahahaha

ckp pasal harapan,tiap kali sem bru menjelma,dr cfs pj lg........*cfs=center for foundation studiy(kot ade yg p cari dalam encyclopedia mksd cfs,sng aku tulis trus)  mesti keluar atau tersembul lah ayat2 yg boleh menyejukkan ati ibu bape...
1."sem ni aku nk study btol2"
2."sem ni aku xnk ponteng da la"
3."sem ni aku nk score la"
begitulah antare ayat2 tatkala sem bru menjelma...,aku sendiri pon x terkecuali..nk2 bile result sem lpas hancur,nk sedapkan hati,mcm2 azam manis ditaburkan bg menyejukkan hati sendiri........

malas ckp byk sebab bru smpi,leteh,nk tdo,takut nnt fes day esok pon da overslept..hahahaha
so,same2 la kite mengembeling tenage utk menhadapi sem dua ni yg pasti lebeh byk dugaan,cabaran dan dugaan....babai....!!!


1 komen mengomen:

Bunny_Ann said...

eyy,,lme da ak xbce kemengarotan ka..xpe2 nnti tu,,ak da tag ka ntuk smthg,,join jom...dtg blog ak dlu..