BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, August 23, 2011

pemanduan setan...!!

errkkkk..kenyang berbuka....tetibe rase nk hupdate blog lpas semayang magrib..so hupdate je la!!


kisah ini bekisarkan tentang pemanduan yg sngt tidak beradab oleh sebuah lori pasir...ptg semalam,tatkala aku pulang dari cimb bank kt temerloh,ade sebuah lori pasir kt belakang..mummy aku kt sebelah mase tu....aku tgk dr side mirror mmg lori tu try nk pintas kereta aku,tp ade transpot dr arah bertentangan..so aku wat selamba je la smbil nyanyi lagu cinta kristal kalo x salah..suddenly,tibe2 lori tu pintas ikut kiri belah side mak aku...then bahu jalan belah kiri tu xde la besar  mne,so die himpit lak kete aku...mummy aku ape lg,menjerit la..alaaa,bese la perempuan...aku pon mengelak lah ke belah kanan seraya kereta dr opposite side pon nyaris nk terlanggar...lepas je lori tu pintas,aku ikut la lori tu smpi ke stesen minyak petronas....


lori tu sebijik pattern cmni...


aku parking kereta sebelah lori tu,aku hon byk kali semua org kt situ pandang...tp driver lori tu buat bodo je...last2 die turun p kedai runcit..aku nk turun mak aku x bg,then kiteorg p isi minyak...nk bayar tu aku cek kt bumper belah kiri,ade kesan geseran ngn lori td...byk lak tu..mak aku ckp biarkan je..aisshhh..mane bulehh bosss....aku pon perhati je pemandu lori tu dr kereta ,,nk tggl kereta xleh sbb mak aku tgah g beli kueh kt bazar behampiran..myk rm 70  x abes isi lg..last2 die sedar aku perhati,cpt2 die naek lori bla...cess...padahal awl2 aku dah perasan driver lori tu melayu,tua,dan mmg kecik la dr aku..sbb tu aku berani....kalo badan die macam john cena mmg aku x isi myk kt petronas tu...no plat lori tu TAV XXXX...depan je aku ingt..no kt belakang x sempt nk hafal...xpela,jnj aku ngn mak aku selamat....aisshhhhh....kalo la aku mati smlm,mmg idop ko x aman la si pemandu lori!!!

2 komen mengomen:

Cikgu Shura said...

time bace ni aku suspen gila..tertanya2 agak nye ko turun tak kereta serang drebar lori masa kat stesen minyak tu..rupanya tak..haha..

pAIzSyUK iSBuRn said...

hahahaha...bulan puase la ckgu...ko ni,aku ni baek tau....tersngt lah baek...xkn la aku buat tndakan mcm tu..hehe