BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, April 6, 2011

usaha sudah,tawakal pulop....hehe

today is the last day of final examm...pg td setle la exam tuk sbjek electronic seraya menandakan tamat nye liku2 kehidupan utk sem ni.....xtau r npe sem neh soalan susoh2 jek....nk wat cane,doh sape suh mls sngt study....

tatkala ini guruh berdentum dan mgkn ari nk ujan dan mgkn ujan dah pon trun sbb aku x nmpk keadaan halaman di luor,,sbb mls nk trk lgsir...byg r..trk lgsir pon mls,ni lak nk study...adoiii......

x sgke ari ni ade seseorg tnye ade blog ke x....justeru mengngatkan aku yg aku ade blog dan lame x hupdate..hahah..tenkiu very much100x utk die n aku tujukan lagu tema blog magicalpsycology ini khas kpde nye....hehehehe...

selain tu juge,sgle perkakas dan barangan terpaksa dikemaskan sbb blk perlu dikosong kan....ptg ni ngt nk maen bola,cuaca pulak x mngizinkan..oleh yg demikian,terbantut lah hasrat murni tersebut....oooaaahhhhh..best nye nguap...ngntuk pula dikala angn meniup sepoi2 bhase neh....erm...bru ingt nk post pnjg2...x kesampaian la nmpk nye...

as a nut shell,i have my pen off now.....sape x phm ni,kompem die x penah blaja tulis surat dlm english....huhu..ok la... i want to tdo dulu ...assalamualaikom....^_____*


4 komen mengomen:

jaya jr said...

tido syuk,jangn dok tido..bile lagi nk qada tido lame2..asalkan bangun semayang bereh lalu..haha

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/... pls

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/... pls

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/... pls