BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, August 30, 2010

meja uia bangang!!!

semalam,bersamaan 29 ogos,juge 19 ramadhan.bermulelah first mid term aku kt uia gmbk ni....n fes2 exam da jd dajal kt aku...bengong!!!(paper calculus)

macapada ini,aku pon mule la jwb ngn yakin nyer paper calculus...yakin salah la..xkn aku yakin btol pulak...dlm 20 mnt terakhr(aggran mgunakan casio 570),tgah2 aku syok wat soklan 15 markah,tibe2 meja aku runtuh....(uia mgunakan meja lipat)..hatta,terjatuh la tersungkur aku ke depan...paper,stationary abes lingkup...tersujud aku dalam dewan...bunyi die mmg kuat la...satu dewan leh dgar bg org normal n klaw x pekak...bingkai meja 2 lak menhemtam leher aku..pehhhh....klaw la tajam kompem aku halal di makan...sebab dah kene sembelih...kbtulan exam kali ni aku duk sebelah pmpn..sial,jatuh saham..hahaha..tp aku mmg bengang r pmpn 2 gelak..fucker giler...tp bile pk blk,try org sebelah aku jd mcm 2,kompem aku gelak guling2...lecturer pon tahan gelak aku tgk...mmg menyirap aku....seb bek pose,law x aku da g kafe beli sirap bndg,best gak panas2 cmni....seb bek gak aku duk side tepi..klaw x,kompem dak2 ni wat halaqah gelakkan aku...sblom2 ni da ade dua tiga kali aku jatuh dgn pelik kt uia ni.smpi longgar lutuk gua..asal??aku pon x taw..harap2,aku x la abes nyawa kt uia ni..biala kt uma..huhu~

abes exam kuar dewan,aku diserbu bagaikan penyanyi rock kapak taun 90an..."syuk,asal jatuh td??".."syuk,ko tdo ke td??".."gler syuk,mencapap ko dlm dewan td".."padan muke ko syuk"..these all the ungkapan2 yg boleh merobek maruah aku yg di ungkapakan oleh setan2 yg terlepas di bulan pose ni...!!!menatag sungguh...smpi ke malam org story lg sal aku jatuh....ase nk pndah je dr uia...haha..tiap tmpt aku pegi,trase dri dipandang serong...cis!!!perasaan aku je 2...da la soklan susa(sebab aku x pndi),accident lak...klaw mark teruk,aku salahkan meja uia yg buruk 2 100%...

ari ni exam drawing lak...x study pon..bukan sebab aku pndi macam leornado da vinci,tp sebab aku x taw nkstudy ape...siap maen futsal lg mlm semalam...mase maen ftsal 2 pon jatuh lg..trauma kot kejadian dlm hall 2...haha..ok la,trase mate kian melayu utk tdo sebentar,,,babai!!!!wish me luck.......

6 komen mengomen:

ciQGue sHUra said...

WAHAHAHA.!
lwak gila r kau paih..!!
org gila pon ta mamcam ko..
ko buat2 r nangis time jatuh tu..baru tadek org nak gelakkan..!!hik3

Sakinah Aniza said...

serious kinah pon tergelak bc post awk ni.hahaha. :P
xpe2, dugaan bulan ramadhan,sabar yeeee :)

iErA eMiLLy said...

oit..follow la aku http://iera-emilly.blogspot.com/

iErA eMiLLy said...

http://iera-emilly.blogspot.com/...follow2

pAIzSyUK iSBuRn said...

shura:xleh ngs...nnt lg maruah tergadai..huhu
kinah:huhu...lpas jatuh 2 terus x fokuss...hancur calculus saye kinah....huhu
iera:bukan aku da follow ke??

SHARIFAH NURUL FARHANA said...

heeehee sabor jer la nohh..koi pun penah jatuh tangga depan orang..malu nyer lebih dari sakit..=P